Me Naiset-lehti tarjoukset

 tilaajahja
  • 12 numeroa Me Naiset lehteä
  • Tilaajalahjaksi Marimekon Varvunraita-pussukka ja koru
Hinta (12 numeroa)
24,90 € 38,00 €
12 Me Naiset lehteä + valitse lahja tilaajahja
  • 12 numeroa Me Naiset lehteä
  • Tilaajalahjaksi Valitsemasi lahja
Hinta (12 numeroa)
24,90 €
Me Naiset

Me Naiset tietoa

Tilaa lahjaksi

Me Naiset on Suomen suosituin naisten viikkolehti, eikä suotta. Me Naiset tarjoaa ajankohtaista tietoa henkilöistä, muodista, kauneudesta, terveydestä, ihmissuhteista, ruoasta, raha-asioista, työelämästä, matkustamisesta ja sisustuksesta kiireiselle ja aktiiviselle suomalaisnaiselle. Monipuolisuudessaan Me Naiset sopii hyvin eri ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa kamppaileville naisille.  

 

Me Naiset on tiukasti kiinni kaikenlaisissa trendeissä. Se on oivallista myös oivallista työmatkalukemista, sillä se viihdyttää ja yllättää sopivasti, mutta siinä käsitellään myös vakavampia aiheita. Visuaalisesti tasokas lehti satsaa koskettaviin tarinoihin, huumoriin, uusimpiin trendeihin ja ilmiöihin. Konkreettista hyötyä naiset saavat erilaisista tuote-esittelyistä, kokeiluista ja testeistä.  

 

Lehti tarjoaa lukijoilleen vuoden aikana myös erilaisia yllätyksiä, kuten kilpailuja ja leffanäytöksiä. Torstaisin ilmestyvä Me Naiset on positiivisen ajattelun lehti, se liputtaa hauskemman ja kevyemmän arjen puolesta! Me Naiset ilmestyy 52 kertaa vuodessa (48 lehteä). Katso Me Naiset -lehden uusin tarjous.

 

Rahanarvoisen tilaajalahjan saat kaupan päälle!