Spartoo alennuskoodit

44.8
4 arviota

Spartoo kenkäkauppa on yksi maailman laajimmista kenkäkaupoista verkossa. Yli 500 merkkiä ja 20 000 eri kenkämallia tarjoava Spartoo pesee kilpailijansa niin valikoimassa kuin hinnoissa. Spartoosta löydät laajan valikoiman kenkiä, olitpa etsimässä tennareita, saappaita, balleriinoja, skeittikenkiä, nilkkureita, sandaaleita, buutseja, vaelluskenkiä, korkokenkiä, puukenkiä tai yleisesti ottaen mitä tahaansa mitä jalkinetyyppiä. Kenkien lisäksi Spartoosta löydät myös laukkuja ja asusteita, kuten hattuja. Tutustu ja tilaa. Huomaa, että kaikilla tuotteilla on vähintään 14 päivän palautusoikeus! Voit siis huoletta testata kenkiä kotonasi ja lähettää ne takaisin veloituksetta, jos ne eivät sopineet jalkaasi tai muuten miellyttäneet. Hyödynnä alla olevat alennukset! Kopioi alennuskoodi ja syötä se rekisteröitymisen jälkeen tilausvaiheessa kohtaan "alennuskuponki".

Spartoo kenkäkauppa lyhyesti

  • Spartoo on yksi maailman suurimmista kenkäkaupoista
  • Verkkokaupassa on 14 päivän palautusoikeus kaikille tuotteille
  • Toimituskulut veloituksetta
  • Maksutapoina kaikki yleisimmät luottokortit sekä Paypal
  • Mahdollisuus ostaa vaatteita myös laskulla
Alennuskoodit: 206;

Kaikki Spartoo Alennuskoodit

Spartoon alennuskoodilla -10% lisäalennusta

Spartoon alennuskoodia käyttämällä saat -10% lisäalennuksen alennustuotteista. Koodi kelpaa seuraaville merkeille: Asics, New Balance, Hunter, Fericelli, Pepe Jeans, Kaporal, Petit Bateau, Le Temps des Cerises ja Reebok. Käytä koodi 2. heinäkuuta mennessä.

Alennuskoodi: 
Voimassa: 02.07.2015
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 29.06.2015
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui

Spartoolla vaatteista ja kengistä -70% tarjous

Spartoolta tilaat nyt vaatteita ja kenkiä jopa -70% alennettuun hintaan. Et tarvitse erillistä alennuskuponkia. Klikkaa "KÄYTÄ ETU" siirtyäksesi Spartoon verkkosivuille tekemään ostoksia. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

 

Alennuskoodi: 
Voimassa: 30.06.2015
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 15.06.2015
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui

Spartoon alennuskoodilla -10% lisäalennus

Spartoon alennuskoodia käyttämällä tilaat alennettuja tuotteita -10% lisäalennuksella. Tarjoukseen kuuluvat tuotteet seuraavilta tuotemerkeiltä: Diesel, Levi's, Lacoste, Casual Attitude, Marian, Vero Moda, Adidas Performance, G-Star Raw ja Little Marcel. Koodi on voimassa 28. kesäkuuta saakka.
 
 
Alennuskoodi: 
Voimassa: 28.06.2015
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 26.06.2015
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui