Fitnesstukku.com alennuskoodit

15.0
1 arviota

Fitnesstukku.com tarjoaa kattavan valikoiman harjoitusvälineitä, vaatteita, terveys- ja dieettituotteita sekä muita tarvikkeita. Verkkokaupasta löydät myös runsaasti alennustuotteita. Huomaa, että yli 75€ tilauksissa on ilmaiset toimituskulut.

Alennuskoodit: 42;

Uusimmat alekoodit

Osta 2 PWO - halvemmasta -50%

Fitnesstukku: ostaessasi kaksi PWO tuotteita saat halvemmasta -50% alennuksen. Klikkaa ja hyödynnä tarjous.

Alennuskoodi: 
Voimassa: 27.09.2020
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 14.09.2020
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui

Fitnesstukusta nyt jopa -50% alennukset pre-workouteista

Fitnesstukku.comista nyt jopa -50% alennukset Pre-Workouteistta. Etu on käytössä toistaiseksi. 

Alennuskoodi: 
Siirry tarjoukseen
Voimassa: 31.01.2019
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 22.01.2019
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui

BLACK FRIDAY VIIKKO: jopa -25-60% alennukset

BLACK FRIDAY VIIKKO on myös Fitnesstukussa. Osta lisäravinteet ja urheiluvalmisteet -25% ja jopa -60% alennuksin.

Alennuskoodi: 
Voimassa: 25.11.2018
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 21.11.2018
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui

Fitnesstukku.com

Fitnesstukku

Fitnesstukku tarjoaa paljon erilaisia tuotteita aktiivisille kuntosaleilla kävijöille, niin tavallisille kuntoilijoille kuin kehonrakentajillekin. Fitnesstukku kuuluu pohjoismaiseen CDON Groupiin, joka on Pohjois-Euroopan johtavia nettikauppayhtymiä. CDON:iin kuuluvat myös mm. vaatteiden verkkokauppa Nelly, kirjakauppa Bookplus sekä nettikauppa Heppo. Fitnesstukku tarjoaa laajan valikoiman mm. treenivaatteita, harjoitusvälineitä, opasfilmejä, ravintolisiä, urheilujuomia ja muita aktiivisen kuntoilijan ja kehonrakentajan tarvitsemia tuotteita. Monia tällaisia tuotteita voi olla vaikea löytää supermarketeista tai jopa hyvin varustelluista tavallisista urheiluliikkeistä. Näin netistä ostaminen on usein kätevin tapa hankkia tällaisia tuotteita. Varsinkin vakavasti kuntoiluharrastukseen ja kehonrakennukseen suhtautuvat tarvitsevat erikoisesti heitä varten suunniteltuja välineitä, ravintolisiä ja muita tuotteita, joita alaan erikoistuneista verkkokaupoista kuten Fitnesstukusta löytyy helpoiten.

Treenivaatteet miehille ja naisille

Fitnesstukku-verkkokaupan treenivaatevalikoimasta löytyvät mm. alusvaatteet ja housut peruskuntoilijalle. Lisäksi Fitnesstukku tarjoaa erityisesti kovan luokan kuntoiluun ja kehonrakennukseen suunniteltuja asusteita kuten vetoremmejä, hansikkaita, rannenauhoja ja hikinauhoja. Myös nyrkkeilyhansikkaita, hammassuojia ja painonnostajien käyttämiä erikoisvöitä löytyy Fitnesstukku-verkkokaupasta. Valikoimasta löytyvät myös mm. päähineet ja treenikassit. Fitnesstukku-verkkokaupan valikoima kattaa sekä miesten että naisten vaatteet ja asusteet.

Välineitä harjoitteluun ja kilpailuihin

Fitnesstukku tarjoaa erilaisia harjoittelu- ja kilpailuvälineitä joogaan, pilatekseen, muuhun kuntoiluun, voimaharjoitteluun sekä nyrkkeilyyn ja kamppailu-urheiluun. Fitnesstukku-verkkokaupan valikoimista löytyy mm. perinteisiä välineitä kotiharjoitteluun kuten kahvakuulia ja hyppynaruja, sekä erilaisia urheiluelektroniikan tuotteita kuten askelmittareita. Fitnesstukku-verkkokaupasta voi ostaa myös opasfilmejä kuntoiluun ja kehonrakennukseen.

Ravintolisiä ja urheilujuomia

Fitnesstukku-verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ravintolisiä, joita käytetään mm. edistämään lihaskasvua, polttamaan rasvaa, auttamaan treenistä palautumista sekä painonhallintaa. Myös tavanomaisempia Omega (rasvahappo)- ja vitamiinivalmisteita sekä urheilujuomia löytyy Fitnesstukun valikoimista, kuten myös erilaisia tuotteita nivel- ja lihaskipujen ehkäisyyn ja lievittämiseen. Fitnesstukusta voi myös ostaa erinäisiä ravintolisiä valmiina pakkauksina käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi kehonrakentajille on saatavilla pakkauksia jotka sisältävät tarpeelliset tuotteet lihasmassan kasvattamiseen, rasvan polttoon ja palautumiseen. Näiden pakkauksien yhteydessä voi valita siihen sisältyviksi ylimääräisiä bonustuotteita.

Fitnesstukku nettisivut

Fitnesstukku-palvelun etusivulla näytetään kampanjatuotteita. Koko tuotevalikoimaa pääsee selaamaan valikoista ylhäällä ja vasemmalla. Tuotteita voi selata esimerkiksi tuoteryhmittäin tai tuotemerkkien mukaan. Kun esimerkiksi klikkaa kohtaa Harjoitusvälineet, avautuu alavalikko jooga- ja pilatestuotteisiin, musiikkivarusteisiin, nyrkkeily- ja kamppailu-urheiluun, syke-, askel- ja rasvamittareihin sekä voimaharjoitteluun. Näiden alta pääsee näkemään tarjolla olevan tuotevalikoiman näihin kuntoilun lajeihin ja tuoteryhmiin. Naisille tarkoitettuja tuotteita pääsee katsomaan oman linkkinsä alta. Kuukauden ALE, Outlet, ja Kaikki kampanjatuotteet –linkeistä pääsee katsomaan alennettuja tuotteita. Uusia tuotteita –linkistä pääsee näkemään viimeisimpiä Fitnesstukku-verkkokaupan uutuuksia. Fitnesstukku-nettisivujen vasemmassa laidassa pienellä fontilla olevan listan joistakin tuotteista ja tuoteryhmistä näkee lisätietoa kun vie ainoastaan hiiren osoittimen niiden päälle, ilman että tarvitsee klikata itse linkkiä.

Fitnesstukku palvelu ja ehdot

Fitnesstukku-verkkokaupassa voi maksaa korteilla, verkkopankin kautta tai laskulla. On myös mahdollista ryhtyä Fitnesstukku-verkkokaupan tiliasiakkaaksi ja maksaa osamaksulla. Yli 75 euron arvoisista tilauksista ei veloiteta toimituskuluja erikseen. Fitnesstukku-verkkokaupasta tehdyt tilaukset toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan. Toimitusajat ovat 3-5 työpäivää. Fitnesstukku-verkkokaupasta tehdyt ostokset on mahdollista palauttaa 14 päivän kuluessa. Fitnesstukku ei toimita Ahvenanmaalle.

Fitnesstukku lyhyesti

  • yritys rekisteröity Ruotsissa (Gymgrossisten Sweden AB), osa CDON Groupia
  • toimii myös Norjassa, Tanskassa ja Saksassa
  • Fitnesstukun suomalaisilta nettisivuilta mahdollista tilata tuotteita vain manner-Suomeen, ei Ahvenanmaalle
  • maksutapoina kortit, verkkopankki, lasku ja osamaksusopimus
  • toimitus ilmainen yli 75 euron tilauksille, toimitukset postipakettina 3-5 työpäivässä
  • palautusaika 14 päivää