Spartoo alennuskoodit

44.8
4 arviota

Spartoo kenkäkauppa on yksi maailman laajimmista kenkäkaupoista verkossa. Yli 500 merkkiä ja 20 000 eri kenkämallia tarjoava Spartoo pesee kilpailijansa niin valikoimassa kuin hinnoissa. Spartoosta löydät laajan valikoiman kenkiä, olitpa etsimässä tennareita, saappaita, balleriinoja, skeittikenkiä, nilkkureita, sandaaleita, buutseja, vaelluskenkiä, korkokenkiä, puukenkiä tai yleisesti ottaen mitä tahaansa mitä jalkinetyyppiä. Kenkien lisäksi Spartoosta löydät myös laukkuja ja asusteita, kuten hattuja. Tutustu ja tilaa. Huomaa, että kaikilla tuotteilla on vähintään 14 päivän palautusoikeus! Voit siis huoletta testata kenkiä kotonasi ja lähettää ne takaisin veloituksetta, jos ne eivät sopineet jalkaasi tai muuten miellyttäneet. Hyödynnä alla olevat alennukset! Kopioi alennuskoodi ja syötä se rekisteröitymisen jälkeen tilausvaiheessa kohtaan "alennuskuponki".

Spartoo kenkäkauppa lyhyesti

 • Spartoo on yksi maailman suurimmista kenkäkaupoista
 • Verkkokaupassa on 14 päivän palautusoikeus kaikille tuotteille
 • Toimituskulut veloituksetta
 • Maksutapoina kaikki yleisimmät luottokortit sekä Paypal
 • Mahdollisuus ostaa vaatteita myös laskulla
Alennuskoodit: 213;

Uusimmat alekoodit

10% alennusta 100€ ostoksesta

Spartoon vaatekaupasta saat nyt oheisella alennuskoodilla 10% alennusta 100€ ostoksesta. Etu ei koske jo alennettuja tuotteita tai Spartoon partnerituotteita. Voimassa 31. elokuuta 2019 asti.

Alennuskoodi: 
Voimassa: 01.09.2019
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 29.08.2019
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui

Iso erä Outlet vaatteita ja kenkiä -20% alennuksin

Spartoosta nyt iso erä Outlet vaatteita ja kenkiä -20% alennuksin

Alennuskoodi: 
Voimassa: 30.12.2018
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 07.11.2018
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui

15% alennus vähintään 150 euron tilauksiin

Spartoosta 15% alennus vähintään 150 euron tilauksiin. Etukoodi tulee käyttää viimeistään 1.8.2018.

Alennuskoodi: 
Voimassa: 01.08.2018
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 08.06.2018
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui

Spartoo

Spartoo on kansainvälinen kenkien verkkokauppa, jolla on myös suomenkieliset sivut suomalaisille asiakkaille. Se tarjoaa laajan valikoiman kenkiä miehille, naisille ja lapsille. Spartoon valikoima sisältää myös erilaisia laukkuja ja asusteita. Spartoon valikoimasta löytyy jalkineita moniin eri tilanteisiin, kuten muotikenkiä juhlia tai edustustilaisuuksia varten, tai uusia lenkkareita kuntoiluun. Spartoo tarjoaa netissä kenkiä yli sadalta tunnetulta merkiltä.

Paljon eri kenkätyylejä

Spartoo-verkkokaupasta voidaan hakea kenkiä joko jalkinetyypin tai tyylin mukaan. Tämä tekee verkkokaupan valikoiman selaamisen helpoksi. Jos tiedät jo tarvitsevasi vaikkapa sandaaleja, tarvitsee vain klikata naisten tai miesten kengät –valikoista hakusanaa ”sandaalit.” Jos taas haet tiettyyn tyylin tai käyttöön sopivia jalkineita, niin tyylit-valikosta avautuu kymmenen eri tyylivaihtoehtoa. Mukavat mutta silti tyylikkäät kävelykengät kaupunkikäyttöön löytyvät City-tyylin alta. Sneakers-tyyli taas kattaa suositut muotitennarit. Skeittauksen harrastajille on tarjolla sopivia jalkineita Skate-valikoimasta. Rentoja jalkineita vaikkapa arki- ja lomakäyttöön hakevat löytävät eri vaihtoehtoja Relax-valikoimsta. Edustavia kenkiä teatteriin, illalliskutsuille ja juhliin löytyy taas Chic-valikoimasta. Green-tyyli kattaa ekologiset kengät. Sport-mallistosta taas löytyy urheilujalkineita moneen lähtöön, niin perinteisiä lenkkitossuja kuin sandaaleitakin. Rock- ja goottihenkisiä jalkineita etsivät taas löytävät omasta Rock-valikoimasta.

Naisten kengät

Spartoo tarjoaa paljon erityyppisiä naisten jalkineita sekä kesään että talveen, lenkkipoluilta cocktailkutsuille. Spartoon naistenkenkien valikoimista löydät sandaalit, korkokengät, saappaat, tennarit, nilkkurit, ballerinat, bootsit, varsikengät, kävelykengät ja puukengät. Spartoolta löytyy kaikenlaisia kenkiä eri tyyleihin sopivina. Jokaisesta Spartoossa myytävästä kengästä on nettisivuilla tarkka ja korkeatasoinen kuva, josta näkee hyvin miltä kenkä oikeasti näyttää, ja miten se mahdollisesti sopii muihin asusteisiisi. (On kuitenkin syytä muistaa että tietokoneen näytöllä esimerkiksi värit eivät aina näytä samalta kuin luonnossa. Tämä pätee tunnetusti myös vaatekauppojen valaistukseen.)

Miesten kengät

Spartoon valikoimasta löytävät miehet sopivat jalkineet moneen eri käyttöön, tarvitset sitten uusia kenkiä puvun kanssa käytettäviksi, lenkkitossuja kuntopolulle, rentoja kävelykenkiä kaupungille, tai vaikkapa rantasandaaleja. Muutamalla klikkauksella on helppo valita haluamansa jalkinetyyppi ja tyyli. Jalkineita hakiessa on Spartoon sivuilla helppo rajata tulokset vaikkapa kengännumeron tai suosimansa kenkämerkin mukaan.

Lasten kengät

Myös lapsille löytyy Spartoon valikoimasta kenkiä moneen lähtöön, niin arkeen kuin juhlaankin. Lasten jalat kasvavat nopeasti, ja niiden kehityksen kannalta on tärkeää hankkia isommat jalkineet heti kun vanhat kengät alkavat tuntua liian pieniltä. Spartoosta kuten muistakin kenkien nettikaupoista voi toisinaan tehdä todella edullisia löytöjä: näin uudet jalkineet rasittavat lapsiperheiden kukkaroa entistä vähemmän.

Laukut, asusteet ja hoitotarvikkeet

Spartoon valikoimasta löydät myös laukkuja, vöitä, huiveja, käsineitä, päähineitä ja muita asusteita. Näin voi Spartoon nettikaupasta ostaa kenkien lisäksi vaikkapa niiden kanssa yhteensopivan uuden käsilaukun tai vyön. Muotilaukkujen lisäksi Spartoon valikoima käsittää myös mm. työkäyttöön sopivia business-salkkuja, matkalaukkuja, ja lasten koulureppuja. Spartoo tarjoaa myös laadukkaiden kenkien hoitoon sopivia tarvikkeita. Näin suosikkikenkäsi kestävät käytössä ja pysyvät tyylikkään näköisinä keleistä riippumatta.

Spartoon palvelut ja käyttöehdot

Spartoo on kansainvälinen verkkokauppa, joka myy tuotteitaan useissa eri Euroopan maissa. Näin Spartoolla on laaja valikoima erilaisia jalkineita ja tyylejä. Spartoo kuten muutkin suuret kenkien verkkokaupat hyötyvät suurista ostovolyymeista ja alhaisista kuluista, joiden avulla Spartoo voi myös pitää hintojaan verraten alhaisina. Kansainvälisenä toimijana Spartoon valikoima heijastaa Euroopan johtavia muotivirtauksia.

Kenkien sovittaminen on hyvin tärkeä osa kenkien ostoprosessia. Vaikka suurimmassa osassa Eurooppaa onkin käytössä yhtenäinen kokojärjestelmä, saattaa esimerkiksi numeron 37 kenkien tosiasiallinen koko vaihdella hieman valmistajalta toiselle. Kenkien sopivuus riippuu koon lisäksi myös lestistä ja kengän muista muodoista. Niinpä voit palauttaa Spartoosta ostamasi kengät ilmaiseksi 30 päivän sisällä ostamisesta. Monien mielestä kenkien sovittaminen kaikessa rauhassa kotona onkin mukavampaa kuin kenkäliikkeessä.

Spartoo lyhyesti

 • Ranskassa rekisteröity yritys (Spartoo SAS)
 • omat verkkosivut 27:n eri Euroopan maan kuluttajia varten
 • maksutavat: luottokortti (kerta- tai osamaksu), tilisiirto, PayPal, Spartoo-lahjakortti
 • Mypack-toimitus ilmainen yli 60 euron tilauksille (noin 8 työpäivää, nopeampi UPS-toimitus saatavilla eri maksusta)
 • palautusoikeus 30 päivää
 • ei toimita Ahvenanmaalle