travelbird.fi alennuskoodit

00.0
0 arviota

Internet on tulvillaan erinäisiä lomatarjouksia. Tarjousviidakossa seikkailu saattaa kuitenkin latistaa lomaintosi ennen aikojaan. Tässä piilee syy TravelBirdin aloittamiseen: tarjoamme sivuston, josta löydät unelmiesi lomamatkan helposti ja nopeasti. TravelBird inspiroi päivittäin uusilla kohteilla, jos et löydä etsimääsi tänään, klikkaa takaisin huomenna!

Alennuskoodit: 12;

Uusimmat alekoodit

7 yötä 4* hotellissa Maltalla, lennot Helsingistä, alk. 499 €

Varaa ajoissa ensi kevään tai kesän matkasi ja lähde viikoksi aurinkoiselle Maltalle nauttimaan elämästä! Arki unohtuu nopeasti neljän tähden kylpylähotellissasi tai yhdellä saaren upeista rannoista. Tarjous sisältää majoituksen ja lentojen lisäksi edestakaiset lentokenttäkuljetukset matkakohteessa, ilmaisen vesihieronnan ja perehdytyksen laitesukellukseen sekä kylpylähoitoja alennettuun hintaan. Lisäksi saapumispäivänä hotellisi tarjoaa sinulle pullon punaviiniä ja tuoreita hedelmiä!
Alennuskoodi: 
Siirry tarjoukseen
Voimassa: 31.12.2014
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 04.11.2014
Toimiko koodi?
0 1
0%
onnistui

Joulupukin kirje I Voimassa keskiyöhön asti!

Viimeinen mahdollisuus! Tarjoa sukulaisillesi, ystävillesi tai rakkaallesi pala jouluiloa joulupukinkirjeen muodossa. Tarjous sisältää kirjeen valitsemallasi kielellä postituskuluineen

Alennuskoodi: 
Siirry tarjoukseen
Voimassa: 11.12.2014
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 10.12.2014
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui

7 tai 14 yön all inclusive -matka Kreetalle, sisältää lennot Helsingistä - alkaen 499 €

Valkoiset hiekkarannat, kristallinkirkas merivesi ja antiikin ajan rauniot tekevät Kreetan saaresta erityisen kiehtovan matkailukohteen. Hemmottele itseäsi 1 tai 2 viikon all inclusive -lomalla Kreetan pohjoisrannikolla ja nauti Välimeren auringosta joko hotellin uima-altaalla tai lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevalla upealla hiekkarannalla. Nyt on aika varata ensi kevään kohokohtasi!

Alennuskoodi: 
Siirry tarjoukseen
Voimassa: 30.11.2014
Ei voimassa
Alekoodi lisätty 23.10.2014
Toimiko koodi?
0 0
100%
onnistui