Diilit


Diilit houkuttavat kokeilemaan

Haluaisitko testata erilaisia palveluja omassa kaupungissasi? Oletko haaveillut jostakin tuotteesta, mutta hinta on esteenä? Onko sinun vaikea löytää sopivaa kampaajaa? Diilien avulla sinulla on nyt mahdollisuus kokeilla jotakin palvelua, joka on jäänyt testaamatta vain siksi, että sinulla ei ole ollut varaa. Alennus.fi on uudenlainen verkkopalvelu, jonka avulla voit hyödyntää diilejä ja tarjouksia. Palvelu on tarkoitettu sekä kuluttajille, mainostajille että palveluntarjoajille. Alennus.fi on suunniteltu niin, että se kokoaa sivuilleen diilejä tietyltä alueelta, minkä ansiosta kuluttaja voi löytää hyvän diilin juuri omalta asuinalueeltaan. Diilit koskevat monia eri tuotteita ja palvelua.

Mitkä ihmeen diilit?

Alennus.fi-sivulta löytyy paljon houkuttelevia diilejä. Diilit ovat erikoistarjouksia, jotka ovat myynnissä vain netissä. Voit saada jonkin tuotteen tai palvelun jopa 80 prosentin alennuksella. Kun diili avautuu netissä, voi diilissä tarjottavaa tuotetta tai palvelua alkaa ostaa. Tietty diili toteutuu vain, jos tarpeeksi ihmisiä haluaa ostaa sen. Diilit ovat kuin tukkumyyntiä, joten myyjät ovat valmiita myymään suuria määriä alennuksella.

Diilit ovat yleensä voimassa ainoastaan muutamia päiviä, jotta asiakkaat tekisivät ostopäätöksen mahdollisimman nopeasti. Jos diilillä ei ole riittävästi ostajia, diili peruuntuu, mutta diilin jo ostaneet eivät joudu maksamaan mitään. Diilin toteutuessa saa asiakas koodin, joka pitää esittää yrityksessä, joka myy diilin alaista tuotetta tai palvelua.

Asiakkaat voivat kerätä kavereitaan ostamaan tiettyä diiliä edistääkseen sen toteutumista. Jos asiakkaan kaverikin ostaa diilin ja se toteutuu, asiakas saa yleensä siitä palkinnon. Palkinto on esimerkiksi muutaman euron hyvitys seuraavasta diilin kautta tehdystä ostoksesta.

Ensimmäinen alan yritys on yhdysvaltalainen Groupon, joka aloitti toimintansa vuonna 2008. Sen jälkeen alalle on tullut useita eri palvelun tarjoajia monessa eri maassa. Diilejä kutsutaan eri maissa hieman eri nimillä. Suomessa diili-sana tulee yksinkertaisesti englannin kielen sanasta deal.

Miten diilit toimivat?

Alennus.fi-palvelun avulla voit tutustua helposti erilaisiin diileihin. Diilit on luokiteltu tuotteittain ja kaupungittain. Lisäksi matkadiilit, jouludiilit ja shoppailudiilit ovat kaikki eri kategorioissaan. Voit tarkastella myös kaikkia diilejä yhtä aikaa. Löydät kaikki diilit omista taulukoistaan klikkaamalla kategorian otsikkoa, jonka takaa löytyy lisätietoa diileistä. Klikkamalla edelleen diilejä auki löydät niiden yhteydestä tarkemmat tiedot kustakin diilistä, sen tarjoajasta ja diilin ehdoista. Lisäksi diilit esitellään lyhyesti, kerrotaan diilin tilanne ja vinkataan mahdollisuudesta kertoa diilistä kaverille sosiaalisen median tai sähköpostin kautta.

Diileissä on suurimmaksi osaksi tarjolla paikallisia palveluita. Yleensä diileissä tarjotaan muun muassa ravintoloiden, kauneushoitoloiden ja urheilukeskusten palveluja. Tavaroiden diilit ostetaan yleensä lahjakortteina.

Diilien edut

Diileistä on paljon hyötyä sekä kuluttajille että palveluntarjoajille. Niillä voi saada merkittäviä alennuksia normaalihinnoista. Kuluttajalla on mahdollisuus ostaa esimerkiksi muotoilurauta, josta on jo kauan haaveillut. Talvilomakohdekin voi olla hetkessä hyppysissä, kunhan vain oikea tarjous sattuu eteen. Diilejä on niin valtava määrä, että jokaiselle palveluista kiinnostuneelle on tarjolla varmasti kiinnostava diili kokeiltavaksi.

Diilit ovat palveluntarjoajille hyvä tapa tehdä itseään tunnetuksi ihmisten keskuudessa. Diilit tuovat verkkokauppaan uutta liikennettä, jolloin monet kävijät ostavat sieltä tavaraa paljon suuremmalla rahamäärällä kuin alun perin kenties ovat suunnitelleet. Diilien toimintatapa hyödyttää niin yritystä kuin asiakasta. Diilistä kiinnostunut asiakas toivoo muidenkin kiinnostuvat siitä, jotta diili toteutuisi. Täten asiakas yrittää hankkia muitakin ostajia diilille. Näin diilit auttavat yrityksiä saamaan paljon asiakkaita yhdellä kertaa. Diilit ovat yrittäjälle oiva tapa kohdentaa markkinointia tehokkaasti. Diilit on järjestetty yleensä paikkakunnittain, joten yritykset pystyvät näin lisäämään tunnettavuuttaan.