Mikä on alennus.fi?

Alennus.fi alennuskoodit ja diilitAlennus.fi on verkkopalvelu on alennuskoodeja, diilejä ja tarjouksia kuluttajille välittävä ja ilmoittava sivusto. Alennus.fi voi osallistua verkkokauppiaat rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröinnin löydät sivujen oikeasta ylälaidasta. Lue sivuiltamme lisää Alennus.fi:ssä mainostamisesta.

Kuluttajana voit hyödyntää vapaasti keräämiämme alennuksia, diilejä ja alennuskoodeja yksityiseen käyttöön. Jos haluat olla mukana kehittämässä sivustoa pääset mukaan Facebook sivujemme Facebook.com/alennus kautta tai sähköpostilla asiakaspalvelu(miuku)alennus.fi. Kun ilmoitat uusista alennuskoodeista muista mainita aina mistä kaupasta on kyse, mitä alennuskoodi koskee ja minkä aikaa se on voimassa sekä tietysti itse alennuskoodi. 

Alennuskoodit

Alennuskoodeilla säästät rahaa ostoksissa sekä voit saada erillisiä lisätuotteita tai ilmaiset toimitukset. Kauppiaan näkökulmasta alennuskoodit tarjoavat näkyvyttä ja houkuttavan mainontatavan. Alennuskoodien voimassaolo vaihtelee tapauskohtaisesti parista päivästä useisiin kuukausiin, mutta useimmin alennuskoodit ovat kestoltaan noin viikon mittaisia. Alennus.fi kerää päivittäin uusia alennuskoodeja sivuilleen, mikä helpottaa alennuskoodien löytämistä ja tekee ostamisesta entistä helpompaa. Jos löydät jonkun paikan mihin haluaisit saada alennuskoodin tai mihin tiedät olevan olemassa alennuskoodi, mutta sitä ei näy meidän sivuillamme voit ottaa meihin yhteyttä Facebook sivujemme kautta tai sähköpostilla. Molempien tiedot ovat yllä.

Diilit

Alennus.fi sivulta löydät myös diilit. Diilit ovat nettikaupoissa myytäviä erikoistarjouksia. Näiden hinnat saattavat olla jopa 70-80 prosenttia alennettuja. Näin diilit ovat eräänlaista alennusmyyntiä, mutta yksittäinen diili toteutuu vain mikäli riittävän suuri määrä asiakkaita päättää ostaa sen. Täten diilit voidaan nähdä eräänlaisena tukkumyyntinä, ja suuret myyntimäärät selittävät sen miksi tavaroiden ja palveluiden myyjät ovat valmiita antamaan näin suuria alennuksia. Diilejä on saatavilla monista eri tuotteista ja palveluista. Alan uranuurtaja on yhdysvaltalainen Groupon, joka aloitti diilitoiminnan vuonna 2008. Sittemmin alalle on tullut monia muita toimijoita useissa eri maissa. Diileille on eri maissa eri nimiä, kuten esimerkiksi  ”ostoskerho.” Suomessa nimitys diili tulee alkuperäisestä englannin sanasta deal.

 

Hyviä ostoksia!

Alennus.fi tiimi