Apu Terveys-lehti tarjoukset

  • 6 numeroa Apu Terveys lehteä
Hinta (6 numeroa)
29,90 €
  • 11 numeroa Apu Terveys lehteä
  • Tilaajalahjaksi 10 nroa + lahjaksi 1 nroa lisää
Hinta (11 numeroa)
54,90 €
Apu Terveys

Apu Terveys tietoa

A-lehdet julkaisee perinteisen Apu-lehden rinnalla myös Apu Terveys -lehteä. A-lehdet on julkaissut Apu Terveys -lehteä jo kahtena vuotena. Lehti tuodaan markkinoille vuoden 2014 alusta alkaen, ja se ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Apu Terveys vahvistaa A-lehtien asemaa Suomessa julkaistavien aikakauslehtien tarjoamalla terveyssegmentillä entisestään. Muita vastaavia A-lehdet Oy:n julkaisemia aikakauslehtiä ovat mm. Kauneus & Terveys sekä Voi hyvin.

Apu Terveys sisältää noin sata sivua mielenkiintoista, helppoa ja luotettavaa asiaa terveydestä ja erilaisista sairauksista. Lehden kohderyhmänä ovat sekä aikuiset miehet sekä naiset. Lehdessä on vinkkejä mm. kuinka saat jumpattua niskan vetreäksi, kuinka opit rentoutumaan, neuvoja vatsavaivoihin sekä muuta aivojumppaa ristikoiden ja aivopähkinöiden muodossa. Lehdessä on myös liitteenä keski-ikäisille ihmisille suunnattu ruokalista, jossa painoa hallitaan lempein keinoin – ei niinkään rajujen dieettien avulla.

Apu Terveys voi tehdä terveellisestä elämästäsi entistäkin helpomman. Kun edellisen Apu Terveys -lehden vastaanotto oli niin hyvä, tehtiin siitä uusi painos sen suuren kysynnän vuoksi. Nyt lehteä julkaistaan 6 numeroa vuodessa. Lehti on laadittu siten, että se on tavallisten ihmisten kannalta helposti luettavaa ja ymmärrettävää. Lehti tarjoaa monenlaisia hyödyllisiä neuvoja terveysasioihin sekä ohjeita joidenkin tavallisten sairauksien hoitoon liittyen. Apu Terveys keskittyy enemmän ihmisten fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiin.

Apu Terveys sisältää tarpeellisia ohjeita ja vinkkejä oman terveyden ja kunnon ylläpitämistä varten. Lehden artikkeleissa on mukana myös muiden ihmisten tarinoita ja kertomuksia erilaisis