Me Naiset-lehti tarjoukset

  • 17 numeroa Me Naiset lehteä
  • Tilaajalahjaksi 13 lehteä + 4 lehteä lahjaksi
Hinta (17 numeroa)
35,00 €
  • 38 numeroa Me Naiset lehteä
  • Tilaajalahjaksi 30 lehteä + 8 lehteä lahjaksi
Hinta (38 numeroa)
69,00 €
  • 65 numeroa Me Naiset lehteä
  • Tilaajalahjaksi 52 lehteä + 13 lehteä lahjaksi
Hinta (65 numeroa)
129,00 €
Me Naiset

Me Naiset tietoa

Me Naiset on Suomen suosituin naisten viikkolehti, eikä suotta. Me Naiset tarjoaa ajankohtaista tietoa henkilöistä, muodista, kauneudesta, terveydestä, ihmissuhteista, ruoasta, raha-asioista, työelämästä, matkustamisesta ja sisustuksesta kiireiselle ja aktiiviselle suomalaisnaiselle. Monipuolisuudessaan Me Naiset sopii hyvin eri ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa kamppaileville naisille.  

 

Me Naiset on tiukasti kiinni kaikenlaisissa trendeissä. Se on oivallista myös oivallista työmatkalukemista, sillä se viihdyttää ja yllättää sopivasti, mutta siinä käsitellään myös vakavampia aiheita. Visuaalisesti tasokas lehti satsaa koskettaviin tarinoihin, huumoriin, uusimpiin trendeihin ja ilmiöihin. Konkreettista hyötyä naiset saavat erilaisista tuote-esittelyistä, kokeiluista ja testeistä.  

 

Lehti tarjoaa lukijoilleen vuoden aikana myös erilaisia yllätyksiä, kuten kilpailuja ja leffanäytöksiä. Torstaisin ilmestyvä Me Naiset on positiivisen ajattelun lehti, se liputtaa hauskemman ja kevyemmän arjen puolesta! Me Naiset ilmestyy 52 kertaa vuodessa (48 lehteä). Katso Me Naiset -lehden uusin tarjous.

 

Rahanarvoisen tilaajalahjan saat kaupan päälle!