Top Model-lehti tarjoukset

  • 3 numeroa Top Model lehteä
Hinta (3 numeroa)
23,00 €
  • 3 numeroa Top Model lehteä
Hinta (3 numeroa)
25,00 €
  • 6 numeroa Top Model lehteä
Hinta (6 numeroa)
38,70 €
  • 6 numeroa Top Model lehteä
Hinta (6 numeroa)
47,00 €
Top Model

Top Model tietoa

Top Model on muodista, kauniista vaatteista ja vaatesuunnittelusta pitävien tyttöjen suosikkilehti. Top-Model tytöt ovat ihania muotityttöjä, kauniita, hoikkia, trendikkäitä, monipuolisia, persoonallisia. Jokaisesta Top Model lehdestä löytyy pari tällaista tyttöä, paperinukkea siis, sekä ihana valikoima vaatteita ja asusteita näille. Tyttöjen vaateinnostus ei tietenkään tarvitse jäädä pelkkään valmiiden vaatteiden sovitteluun, vaan vaatteita ja asusteita on tarkoitus suunitella paperinukeille myös itse.

Siksi jokaisessa lehdessä on myös piirustuskoulu, jossa vaatesuunnittelua opetetaan ja opetellaan! Näin lehden tilaaja voi paperinukkejensa kautta suunnitella omaa luovaa maailmaansa ja kenties laajentaa ja kohdentaa siten omaa persoonallista tyyliään tosielämässä. Voi olla että Top Model on kasvattamassa meille ihan uutta vaatesuunnittelijasukupolvea!

Top Model on upea lahjaidea noin 6-12 -vuotiaille tytöille. Lahjalehdenkin kuten myös tavallisen lehtitilauksen on näppärin tehdä netistä, josta myös näkee nopeasti voimassaolevat tarjoukset ja tilaajalahjat.