Mainostaminen alennus.fi:ssä

Mainostaminen alennus.fi:ssäAlennus.fi verkkopalveluun voi hakea kuka tahansa verkkokauppias tai palveluntarjojaja. Pidätämme kuitenkin oikeuden lisätä tai poistaa verkkokauppoja sekä muokata tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Lisättävien verkkokauppojen tuotteet tulee olla mahdollista tilata Suomeen ja verkkokaupan käyttöliittymän tulee mielellään olla suomeksi. Sen sijaan sivustoa ylläpitävän yrityksen ei ole välttämättä oltava Suomesta.

Rekisteröidy palveluun

Rekisteröidy palveluumme valitsemalla "rekisteröidy" sivujemme ylälaidasta. Voit lisätä sitä kautta oman verkkokauppasi ja siihen liittyvät alennukset. Alennus.fi pidättää kuitenkin oikeuden hylätä tai muokata annettuja tietoja.

Lähetä sähköpostia

Jos et itse ylläpidä verkkokauppaa tai et halua rekisteröityä voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(miuku)alennus.fi.

Esimerkki viestistä:

Sivusto: www.yritys.fi
Alennuskoodi: SYYSALE42
Alennus: 10 % alennus kaikista vaatteista. Alennus ei kuitenkaan koske uutuustuotteita.
Voimassa: 20.9.-29.9.2012
Lyhyt kuvaus yrityksestä: Yritys.fi on vaatteisiin keskittynyt verkkokauppa. Yritys.fi sivustolta löydät yleisimmät brändit, kuten Brändi ja toinen Brändi. Verkkokaupassa käyvät kaikki yleisimmät maksutavat sekä luottokortit. Ilmaiset toimitukset kaikkialle Suomeen Ahvenanmaata lukuunottamatta, jonne postikulut 2,60e lähetys. Toimitukset noin 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Kuvausta yrityksestä ei tarvitse kirjoittaa, jos verkkokauppa on jo lisätty sivustollemme.